Accident teribil ! 7 morti ! (Foto)

Un grav accident de circulatie s-a propus azi (1 februarie) dimineață în județul Iași. Un autocamion, o ambulanță care transporta un pacient și o autoutilitară s-au tamponat. Echipele SMURD ajunse la fața locului au declarat decesul a șapte persoane.

Șapte persoane – șoferul autoturismului și șase ocupanți ai autocamionului – au încetat din viață. Șoferul ambulanței și asistenta au suferit leziuni, iar o femeie însărcinată care se afla în ambulanță a scăpat cu bine și a fost preluată de familie”, a precizat șeful SMURD Iasi, Diana Cimpoeșu.

O ambulanță care transporta o femeie gravidă, un camion în care se aflau cinci muncitori și un autoturism s-au ciocnit violent. Potrivit primelor informații, șoferul camionului ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă.

La locul intervenției au fost alocate, un echipaj de stingere, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor de la Tg. Frumos, un echipaj de Terapie Intensivă, un echipaj de Autospeciala pentru transport personal şi victime multiple și un echipaj de prim ajutor de la Iași, dar și două ambulanțe SAJ Iași”, au declarat reprezentanții ISU Iași.

Au fost identificate 7 victime inconștiente din camion și autoutilitară, fiind declarate decedate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.