Povesti Simfonice la Filarmonica “Dinu Lipati”. Doua concerte extraordinare

Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare și formația Koszika & The HotShots invită publicul meloman la două concerte simfonice extraordinare în data de 10 și 11 februarie.

Concertele vor va avea loc joi și vineri, începând cu ora 18.30 în sala Filarmonicii.

Formația Koszika & The HotShots și orchestra simfonică a Filarmonicii „Dinu Lipatti” va fi dirijată de maestrul și compozitorul Vaughn Roberts.

Transylvanian Symphonic Tales, adică Povești Simfonice Transilvănene este un concert extraordinar vocal-simfonic eclectic, gândit în special pentru aniversarea de 10 ani al formației Koszika & The HotShots. Solista Koszorus Krisztina Koszika, împreună cu trupa Koszika & The HotShots și invitații lor, însoțiţi de o orchestră simfonică completă vor cânta piese din repertoriul popular maghiar și românesc, într-o interpretare inovatoare, dar şi compoziţii originale ale formației, precum şi câteva melodii internaționale. Sound-ul concertului va fi unul al secolului 21, colorat, eclectic și electric şi va servi ca punte între lumea tradițională, cea clasică și cea contemporană, între trecut și prezent, și – de ce nu – între etnii. Sub bagheta muzicianului neozeelandez, directorul muzical al concertului Vaughn Roberts, care a realizat majoritatea transcrierilor şi orchestrațiilor special pentru acest eveniment, formația a cântat deja cu Filarmonica de Stat Târgu Mureș de două ori și o dată cu Filarmonica de Stat Brașov.

Datorită regulilor şi a măsurilor impuse de autorităţi, sala poate primi doar 30% din capacitatea sa, astfel numărul locurilor este limitat.

Concertele nu sunt incluse în abonament.

Mai multe informații pe pagina de Facebook a filarmonicii sau la numărul de telefon 0786085416.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.