Încep reducerile de iarnă la mall-ul din Satu Mare. Promoții de până la 70%

Shopping City Satu Mare anunță deschiderea sezonului de reduceri de iarnă în magazine. Clienții pot profita de promoții și discount-uri de până la 70% la brandurile preferate, iar sesiunile de cumpărături cu aplicația mobilă SPOT se pot transforma în carduri cadou, pentru și mai mult shopping.

Până pe 27 februarie, cei care fac cumpărături cu o valoare egală sau mai mare de 20 lei pe un singur bon fiscal și fac dovada scanării bonului în aplicația mobilă SPOT, intră automat în tragerea la sorți pentru câștigarea a 3 vouchere de cumpărături cu o valoare egală cu numărul de puncte acumulate și neconsumate în aplicație.

Reduceri de iarnă de până la 70%

Sezonul reducerilor de iarnă este în plină desfășurare, iar magazinele centrului comercial oferă super discount-uri.

Clienții se pot bucura de reduceri de până la 70% în magazinele SMYK, Penti, iar Benvenuti a pregătit discount-uri de până la 60% la articolele de încălțăminte și accesorii. La Nala, BSB, Boutique Diamond by Sentierri, Fashion Avenue Paris și Nobila Casa, vizitatorii vor găsi produse la prețuri cu până la 50% mai mici. Ofertele de iarnă nu ocolesc nici magazinele Salamander, NEW YORKER și Hervis, care oferă reduceri finale la o gamă de produse. Silca își așteaptă clienții cu 20% reducere la toate cheile auto simple cu cip de pornire, iar L CT cu 30% reducere la articolele extrasezon și 40% discount la produsele de sezon. O sesiune intensă de shopping merită încheiată cu o masă la Gemelli, unde clienții pot profita de prețuri speciale zilnic, în intervalul 11-17.00.

Toate ofertele sunt disponibile pe site.

SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Shopping City Satu Mare

Fiecare sesiune de cumpărături cu aplicația SPOT le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.