Consilierii judeteni au aprobat ! Bani pentru serviciile sociale din judet !

Consiliul Județean Satu Mare va asigura și în 2022 finanțarea pentru 13 case de tip familial, 3 centre de îngrijire și asistență și un centru de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități, echipa mobilă pentru persoane adulte cu dizabilități, un centru de recuperare pentru copiii cu handicap și un centru de plasament pentru copii.

Avem în administrare și adăpostul de noapte pentru copiii străzii, un centru maternal, două centre de asistență și îngrijire socială, centrul de servicii de recuperare neuromotorie, o locuință protejată și un centru de asistență și intervenție a victimelor traficului de persoane, abuzului, neglijării și exploatării, precum și rețeaua de asistenți maternali profesioniști formată din 251 de asistenți” spune conducerea Consiliului Judetean Satu Mare.

Pentru a asigura continuitatea acestor servicii, consilierii județeni au aprobat astăzi planul anual de acţiune privind serviciile sociale pe anul 2022. Prin aceste servicii vor beneficia de sprijin un număr de aproape 900 de beneficiari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.