Politistul-hot, prins beat si drogat este diacon la o manastire

Polițistul din Alexandria, beat și drogat și care a furat mașina unui curier de mâncare este și diaconul unei mănăstiri. Colegii de la IPJ Teleorman i-au întocmit dosar penal.

Caz incredibil în Teleorman, unde un polițist de 27 de ani din Alexandria, beat și drogat, a fost prins după ce a furat mașina unui curier de mâncare. Mai mult, polițistul este și diacon în timpul liber la mănăstirea din Crângu, județul Teleorman, unde ajută preoții la cântare.

Neobișnuitul incident a avut loc vineri seara, când polițistul de la Ordine Publică a mers în vizită la un prieten, alături de care a băut apoi toată noaptea.

Sâmbătă dimineața, polițistul a ajuns nu se știe cum în fața unui bar din Alexandria, unde a văzut o mașină pornită, cu cheile în contact, lăsată la încălzit de către un angajat, livrator de mâncare.

Polițistul a decis că este o idee foarte bună să se urce în mașină și să plece cu ea la plimbare, motiv pentru care exact asta a și făcut.

Când curierul a ieșit din local și a văzut că mașina lipsește a sunat la 112, iar polițiștii au realizat imediat filtre, reușind să-l prindă pe colegul lor beat la intrarea în localitatea Nanov, de lângă Alexandria.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.