Se dă liber la nunți ! În ce lună se vor relua ?

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, le răspunde românilor la întrebările referitoare la organizarea nuntilor.

Cred că în luna martie, când vom avea elemente mult mai concrete în ceea ce priveşte evoluţia pandemiei, putem să stabilim un program. Cred că din luna mai aceste evenimente se pot relua. Probabil, cu anumite limitări. Nu ştiu dacă se referă neapărat la număr, dar trebuie păstrate elemente de siguranţă, care înseamnă o oarecare distanţare sau, în cadrul unor evenimente publice, utilizarea măştii”, a mai spus Alexandru Rafila.

Amintim faptul că și Valeriu Gheorghiță a vorbit recent despre ridicarea restricțiilor. El a precizat că masca de protecție rămâne obligatorie, însă este pozibil să se renunțe la obligativitatea prezentării unui test negativ sau a unui certificat de vaccinare sau a unuia de trecere prin boală.

Probabil că la un moment dat se va renunța și la obligativitatea prezentării unui test negativ sau a unui certificat de vaccinare sau a unuia de trecere prin boală. Cred că toate aceste lucruri în viitor vor fi modificate și, repet, se va modifica această această abordare din punct de vedere al controlului epidemiologic”, a spus Valeriu Gheorghiță, la un post TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.