Noul sediu al Prefecturii Satu Mare, inaugurat in prezenta ministrului Lucian Bode (Foto)

In prezența Ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, a avut loc astăzi festivitatea de inaugurare a noului sediu al Instituției Prefectului Județul Satu Mare situat pe strada Al. I. Cuza din municipiul reședință de județ.

La eveniment au fost prezenți prefectul Altfatter Tamas și subprefectul Radu Bud, P.S. Timotei Sătmăreanul, Arhiereu Vicar al Maramureşului şi Sătmarului, senatori și deputați sătmăreni, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, primarii municipiilor și orașelor din județ, primari ai comunelor, șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne, conducerea serviciilor publice deconcentrate din județ, reprezentanții companiei care a realizat lucrările de construcție, reprezentanți ai mass-media și angajați ai Instituției Prefectului Județul Satu Mare.

În câteva cifre, noul sediu al Instituției Prefectului Județul Satu Mare înseamnă:

– un ghișeu comun pentru serviciile publice comunitare de tip ”One-stop-shop”, cu sală de așteptare și condiții de acces civilizate;

– peste 300 mp spații de arhivare a documentelor conforme;

– 50 birouri moderne cu 1-4 stații de lucru, respectiv o suprafață totală de 1100 mp birouri;

– o sală mare de ședințe cu o capacitate de 149 locuri și o sală mică de ședințe/videoconferințe cu o capacitate de 70 locuri;

– birou apostile, registratură, relații cu publicul accesibile

– o clădire eficientă energetic, cu o suprafață totală desfășurată de 4300 mp.

Valoarea totală a lucrărilor și dotărilor la noul sediu se ridică la 14.898.430 lei din care 11.475.150 lei lucrări de construcții și montaj, valoare asigurată de Guvernul României prin Ministerul Afacerilor Interne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.