Caiac SMile: Premiera nationala !

O impresie profunda lăsată de ceea ce au văzut cu 2 ani în urma pe partiile din Austria, a constituit punctul de plecare în ceea ce privește implementarea unui proiect inedit în Romania, care vizeaza persoanele cu dizabilitati. Ceea ce parea doar un vis, incet-incet a prins contur, iar în prezent s-au format primii monitori din rândul persoanelor cu dizabilitati, ce ii ajuta pe alții sa schieze independent.

Am văzut pe pârtiile din Austria oameni cu diferite dizabilități care schiau independent. Am realizat că nu am văzut, pe nicio pârtie din România, nici măcar un singur om special care să schieze. Și acest lucru nu ni s-a părut deloc corect. Împreună cu cei de la Euroski am decis să schimbăm ceva.

Acum, la doi ani de la acel moment, avem primii monitori din rândul persoanelor cu dizabilități. Primii monitori pregătiți, în cadrul unui program pilot, unic în România (de acces la educație și formare profesională pentru persoanele cu dizabilități) pentru a-i ajuta pe alți oameni speciali să schieze independent.

Nu am fi reușit să facem asta fără ajutorul oamenilor inimoși și modești de la Euroski. Vă mulțumim în numele tuturor persoanelor cu dizabilități din țara noastră care au posibilitatea să facă ceea ce acum câțiva ani părea imposibil”, spun cei de la Caiac SMile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.