Primarul Ovidiu Duma, “Omul Anului 2021” ! (Foto)

Primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma, a fost distins la Cernauti cu titlul de „Omul Anului 2021” pentru implicarea și activitatea depusă în slujba păstrării elementului românesc în teritoriile României vitregite de istorie. La eveniment au participat mai multe oficialitati din Cernauti.

Cu emoție și bucurie am răspuns invitației de a fi alături de românii din Cernauti cu ocazia celebrării Micii Uniri. Deși nu sunt la prima vizită, azi m-au încercat aceleași trăiri și simțiri intense pe care le simt la fiecare întâlnire cu românii care tânjesc după patria mamă, România.

Dintotdeauna mi-am iubit țara și pe cei care luptă zilnic pentru a păstra vie substanța noastră identitară, iar aici în Bucovina de Nord românii ne dau zilnic exemple de patriotism pe care ar trebui să le urmeze și cei care doar pozează în mari patrioți pe la manifestări obligatoriu de bifat.

O vorba românească spune că “binele se face în liniște”, lucru pe care de multe ori l-am respectat, iar azi, în Bucovina noastră de Nord, în prezența d-nei Consul General al Romaniei la Cernăuți, Irina Stănculescu, a președintelui Raionului Cernăuți, Ruslan Domnițak și a altor oficilități din Cernăuți, binele făcut în liniște a fost onorat cu titlul de “OMUL ANULUI 2021” pentru implicarea și activitatea depusă în slujba păstrării elementului românesc în teritoriile României vitregite de istorie.

Mulțumiri deosebite se îndreptă spre românii din Raionul Cernăuți care lupta zilnic pentru Romania Mare, dar mai ales lui Iurie Levcic, directorul Școlii Bucovinene de Artă, care oferă pavăză bucovinenilor de dincolo de granița românească” este mesajul primarului orașului Ardud, Ovidiu Duma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.