Un profesor de sport din Borşa a fost atacat cu ranga. Ar fi vândut droguri copiilor

Un profesor de sport din Borsa a fost atacat în apropiere de centrul orașului. Un individ l-a atacat cu o ranga. I-a spart mașina și l-a lovit de mai multe ori în zona capului.

Poliția Borșa a fost sesizată despre acest incident, echipajele sosind în nici două minute. Doar că atacatorul dispăruse fără urmă. Echipajul SMURD a preluat victima și a transportat-o la spitalul din localitate.

Polițiștii au deschis o anchetă penală sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri și alte violențe, precum și sub aspectul infracțiunii de distrugere.

Neoficial, cu toate că polițiștii au încercat să stabilească exact cine l-a atacat pe profesorul de sport, toți cei prezenți în zonă ar fi declarat că nu au văzut nimic.

Potrivit unor surse, agresiunea ar fi fost comisă de un interlop cunoscut în zonă și că motivul ar fi unul halucinant: domnul profesor ar fi cunoscut în zonă ca dealer de substanțe halucinogene (etnobotanice) pentru copiii borșenilor. Practic, se vorbește prin urbea de la poalele Pietrosului Rodnei că practic bătaia ar fi doar o corecție aplicată cadrului didactic pentru presupusele activități ilegale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.