Meteorologii anunta ger cumplit in toata tara

Directorul ANM, Elena Mateescu, vine cu vești proaste. Aceasta anunță un val de frig care va lovi întreaga țară, spre finalul săptămânii. Va fi ger, dar și viscol în mai multe zone ale țării, printre care și judetul Satu Mare.

Joi vremea se menține mai caldă, în aproape toată țara, cu temperaturi maxime de până la 10 grade și minime de până la -10 grade. Pe de altă parte, vremea o va lua razna complet începând cu ziua de vineri, anunță meteorologul.

De vineri, nopțile și diminețile vor fi mult mai geroase decât până acum și de abia la începutul săptămânii următoare, temperatura ar putea crește la -10 grade.

Deocamdată, vom avea o perioadă mai rece, cu nopți geroase și dimineți geroase, în special în partea de vest, nord-vest, nord, nord-est a țării, precum și în zona centrală, acolo unde nu numai în zonele depresionare la acest sfârșit de săptămână și începutul săptămânii următoare este posibil să consemnăm -10 grade Celsius, ci cu o probabilitate mai mare în jumătatea de nord să avem ninsori”, a mai declarat directorul ANM, Elena Mateescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.