Casa de Cultura din Ardud, inaugurata (Foto)

Casa de Cultură din Ardud, „Dr. Augustin Mircea”, a fost inaugurata chiar de „Ziua Culturii Nationale”.

La eveniment au participat: președintele Consiliului Județean Pataki Csaba, primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma, prefectul Altfatter Tamas, dar și directorul acestei instituții, Simina Pop. Aceștia au fost cei care au tăiat, în cadrul unui moment festiv, panglica inaugurală a instituției.

Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea” a fost finanțată din fonduri guvernamentale. Institutia permite organizarea unor evenimente culturale de anvergura.

Inaugurarea Casei de Cultura „Dr. Augustin Mircea” este un moment pe care l-am așteptat cu ardoare și pentru care muncesc cu stăruință de câțiva ani. Azi stă dovadă a consecvenței noastre singura casa de cultură construită în județul Satu Mare după 1989, cu dotări impresionate, capacitate de 400 de locuri în sala amfiteatru și 100 de locuri în sala multifuncțională. Acest edificiu cultural crește prestigiul orașului Ardud și conturează, alături de celelalte realizări edilitare, imaginea unei urbe moderne și interesată de prezervarea valorilor intelectuale și artistice” spune primarul Ovidiu Duma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.