Cauti un loc de munca ? Bursa transfrontaliera la Satu Mare

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare, în colaborare cu Camera Meșteșugarilor, Camera de Comert și Industrie a județului Szabolcs-Szatmar-Bereg şi cu sprijinul AJOFM Satu Mare organizeaza prima Bursă transfrontalieră a pieței muncii. Evenimentul va avea loc în zilele de 22 și 23 ianuarie 2022 (10.30-18.30) la Galeria CinemaOne Laserplex, centrul comercial Aushopping Satu Mare.

Proiectul ENCOCH, implementat prin Programul de cooperare transfrontalieră INTERREG V-A România-Ungaria, are ca scop, printre altele, creșterea gradului de ocupare a forței de muncă la nivel regional, întărirea mobilității pieței muncii în zona transfrontalieră și dezvoltarea cooperării profesionale dintre instituţiile și persoanele cu rol activ în piața muncii.

Bursa oferă angajatorilor o oportunitate directă de a identifica viitori angajaţi, respectiv solicitanţilor de locuri de muncă de a gasi cele mai adecvate opțiuni de angajare. Totodată vor fi prezentate metode si tehnici de căutare a unui loc de muncă, modalități eficiente de identificare și solicitare de angajări, modalități de evaluare a personalității potențialilor angajați și de identificare a compatibilității optime între oferta și cererea de locuri de muncă.

Confirmările de participare pot fi transmise la telefon 0720534997 sau prin e-mail la adresa cameradecomert.satumare@yahoo.com, unde se pot solicita și obtine informaţii suplimentare despre proiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.