Se modernizeaza drumul spre Borlesti ! S-a semnat contractul !

Consiliul Județean Satu Mare pregătește documentația pentru proiectul de modernizare a drumului județean DJ 193 Satu Mare – Borlești – limita de județ Maramureș, în lungime de 40 de kilometri.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba și vicepreședintele Ioan Rus au semnat astăzi contractul de servicii cu SVA ASISTEH SRL, în valoare de 343.910 lei, având ca obiect elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții și a documentațiilor tehnice necesare în vederea obținerii avizelor și autorizațiilor, inclusiv studii de teren și studiu de trafic. Proiectul pentru realizarea lucrărilor va fi propus spre finanțare în perioada de programare 2021-2027 prin Programul Operațional Regional.

Drumul județean DJ 193 face legătura între municipiul Satu Mare și județul Maramureș și începe la ieșirea din municipiul Satu Mare și intrarea în localitatea Păulești și traversează localitățile Păulești, Ambud, Petin, Apateu, Culciu Mic, Culciu Mare, Cărăşeu, Lipău, Valea Vinului, Roșiori, Pomi, Borlești, până la limita cu județul Maramureș.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.