O soferita de 22 de ani, a murit spulberata de tren (Foto)

O tânără de 22 de ani a murit, astăzi (11 ianuarie) după-amiază, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un tren care circula pe ruta Timişoara-Oradea. În urma teribilului accident, trenul Timisoara Nord – Satu Mare este blocat în Simand.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 11 ianuarie 2022, în jurul orei 16.00, ca urmare a neasigurării de către conducătorul auto la trecerea la nivel cu calea ferată, situată între staţiile Nădab – Şimand, s-a produs lovirea unui autoturism de către trenul privat Interregional 10501, care circulă în relaţia Timişoara Nord – Oradea. Din informaţiile transmise de la locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul Interregional nu au fost răniţi, accidentul rutier soldându-se cu decesul unui pasager din autoturism”, au transmis reprezentanţii CFR SA.

Trenurile afectate, care aşteaptă redeschiderea circulaţiei şi finalizarea cercetărilor la locul accidentului, sunt: R 3474 Arad – Chişineu Criş, care staţionează în Şimand de la ora 16:36; IR 1533 Timişoara Nord – Satu Mare, care staţionează în Şimand de la ora 17.38; R 3116 Oradea – Timişoara Nord, care staţionează în Nădab de la ora 17:34.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.