O satmareanca a pierdut o masina de spalat, dupa ce l-a facut mincinos pe un manelist !

Cunoscutul manelist Tzanca Uraganu, îi promisese unei satmarence o mașină de spălat. Acesta a rămas impresionat în urma unui mesaj scris de către femeie. Așa că, Tzancă se decisese să îi achiziționeze femeii mașina de spălat de care avea neapărat nevoie și nu o putea obține din cauza neajunsurilor, titreaza cei de la www.substantial.ro

Cântărețul a rugat-o pe aceasta să aștepte câteva zile pentru că distanța dintre ei este prea mare. De asemenea, artistul a spus că nu se pricepe să facă comenzi online. Tocmai de aceea i-a transmis femeii că va avea mașina de spălat în zilele următoare.

Însă artistul s-a razgandit ! Se pare că femeia ar fi postat un mesaj pe rețelele de socializare și l-ar fi făcut pe Tzancă mincinos și fără cuvânt. Femeia n-ar fi înțeles să aibă răbdare și s-a grăbit să-l jignească pe artist crezând că acesta nu îi va mai cumpăra femeii aparatul electrocasnic. Acum, Tzancă Uraganu îi transmite femeii să-și cumpere mașina de spălat singură. El susține că sufletește, nu mai poate face acest gest din cauza celor întâmplate.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.