Zace paralizata la pat. Maria are nevoie de ajutor (Foto)

O femeie din Piscolt zace paralizata la pat. Maria ar avea nevoie de ingrijitor, însă toate actele ei au ars într-un incendiu. Autoritățile se pare ca trec nepasatoare pe lângă problemele femeii.

Acum multi ani, in urma unui incendiu care a mistuit casa in care locuia, au ars și documentele Mariei, iar de atunci, nu are o identitate, scriu jurnalistii de la www.careinews.ro

Soarta nu a fost blândă cu ea. Nici boala nu a iertat-o deloc.

De câțiva ani, femeia zace la pat paralizata. Concubinul ei nu poate sa o îngrijească mereu așa cum ar trebui, deoarece merge la munca sa câștige un ban, sa poată sa asigure măcar o masa calda pe zi.

Femeia necesita îngrijitor, însă, neavând un act de identitate, nimeni nu o bagă in seama. Oameni cu suflet, au încercat sa ii rezolve bietei femei acte, ca sa poată fi luată in evidentă si sa primească o pensie, însă s-au izbit de ignoranta totala a celor care ar trebui sa intervină si sa ajute acest suflet chinuit de soarta.

Situația este cu atât mai grea, pentru ca femeia are nevoie de un îngrijitor permanent, având in vedere ca este paralizata, iar asistenta socială ar trebui sa fie cea care in mod normal ar trebui sa rezolve aceasta situație trista.

Sursa: www.careinews.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.