Cine va prelua sefia DIICOT Oradea ? O satmareanca in carti

Procurorul șef al DIICOT Oradea, Adrian Pantea, numit vara trecută la şefia Serviciului Teritorial Oradea al DIICOT pentru o perioadă de 3 ani, a decis să se pensioneze după doar 5 luni de şefie și la doar 47 de ani. Solicitarea acestuia a fost aprobată de Consiliul Superior al Magistraturii.

Printre cei vehiculati ca posibil succesori este și satmareanca Ioana Bălaj Chendereș, procurorul şef al Biroului Satu Mare al DIICOT.

Secţia de procurori a CSM a analizat, joi, cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată la sfârşitul anului trecut de procurorul șef al DIICOT Oradea, pe care a admis-o cu unanimitate de voturi, şi a înaintat deja Preşedintelui României propunerea pentru eliberarea din funcţie a magistratului cu data de 21 ianuarie.

Printre cei vehiculați ca posibili succesori la funcţie se numără Elena Ioana Bălaj Chendereș, procurorul şef al Biroului Satu Mare al DIICOT, şi Nicolae Creivean, procuror în cadrul DIICOT Oradea.

Adrian Pantea a fost numit în luna august în funcţia de procuror şef al Serviciului Teritorial Oradea al DIICOT, unde ar fi trebuit să rămână pentru 3 ani, după perioada de 8 luni în care acesta a condus-o cu delegaţie, dar a renunțat după numai 5 luni, în ciuda vârstei de doar 47 de ani.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.