Un autocar cu 13 români a luat foc în Austria. S-a făcut scrum (Foto)

Un autocar în care erau doi șoferi și 11 pasageri, toți români, a luat foc în mers pe o autostradă din Austria, și a fost complet distrus de flăcări, relatează cotidianul regional austriac Oberösterreichische Nachrichten.

Flăcările au izbucnit în timpul călătoriei pe autostrada de vest (A1) lângă Kirchstetten (districtul St. Pölten-Land), dintr-o cauză necunoscută, iar conform polițiștilor, șoferul a reușit să parcheze autovehiculul pe banda de ieșire din la stația de odihnă Kesselhof.

Cei 13 români din autovehicul au reușit să iasă la timp. Nimeni nu a fost rănit. Patru mașini de pompieri au stins flăcările, relatează brigada de pompieri FF St. Pölten-Stadt.

În autobuzul românesc se aflau doi șoferi și unsprezece pasageri, a declarat un purtător de cuvânt al departamentului de poliție de stat din Austria Inferioară. Incendiul s-a extins rapid, astfel că vehiculul era deja în flăcări la sosirea pompierilor. Autocarul a fost distrus de flăcări și a trebuit ridicat de pe șosea folosind o macara.

Sensul spre Viena a fost închis în timpul lucrărilor. Cauza incendiului urmează să fie stabilită în următoarele zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.