Scandal total cu certificatul verde la locul de munca

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, acuză Parlamentul României că blochează adoptarea certificatului verde la locul de munca. El adaugă că adoptarea întârziată a acestui document va scădea tot mai mult eficacitatea acestuia.

Cu cât întârzie adoptarea unui astfel de certificat electronic COVID, şi eficacitatea lui devine tot mai puţin relevantă”, este critica adusă de Alexandru Rafila.

Ministrul Sănătăţii a explicat ce se întâmplă, în acest moment, în Parlament.

Este atributul Parlamentului să ia o decizie cu acest certificat verde, este un proiect de lege depus în Parlament de mai mult timp, care a fost respins de Senat. În momentul de faţă se găseşte la Camera Deputaţilor.

Probabil că există un blocaj la nivel legislativ şi când a existat o propunere tehnică din partea Ministerului Sănătăţii, ea ar fi trebuit să poată să îşi facă efectul atunci când se înregistrează o creştere care ar putea să sugereze un val pandemic important.

Cu cât întârzie adoptarea unui astfel de certificat electronic COVID, şi eficacitatea lui devine tot mai puţin relevantă”, a declarat ministrul Alexandru Rafila.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.