Incendiu la Spitalul Vechi. Pompierii la fata locului (Foto)

Circulatia în zona Spitalului Vechi este închisă de poliție, după ce s-a anunțat un incendiu în incinta clădirii. Totul s-a întâmplat astăzi, 2 ianuarie.

Pe lângă polițiști, la fata locului au ajuns și echipaje de la Pompieri. Din câte se pare este vorba despre un incendiu minor pe o secție a spitalului, care a fost stins rapid de către pompieri. Nu au fost pacienți evacuati. Se pare ca au ars mai multe hartii aflate intr-un cos, unde un pacient ar fi aruncat un chistoc de tigara nestins.

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu, la niște deșeuri de hârtie, la etajul III, al Spitalului Vechi, în mun. Satu Mare.

La fata locului s-au deplasat inspectorul șef, col. Dima Nicolae împreună cu 15 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au localizat incendiul în spatele unui calorifer, situat pe casa scării, la niște deșeuri de hârtie.

Cauza probabilă de producere a incendiul este efectul termic.

Nu au fost înregistrate pagube și nici victime”, este mesajul pompierilor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.