Alexandru Rafila: „Primele luni ale noului an se anunță dificile”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, avertizează că primele luni ale noului an se anunță dificile pentru că pandemia nu a trecut.

Primele luni ale noului an se anunță dificile, pandemia nu a trecut, iar pentru a le depăși avem nevoie de solidaritate, responsabilitate și empatie unii față de ceilalți”, a scris Alexandru Rafila pe rețeaua de socializare.

Ministrul Sănătății a anunțat că pregătește o strategie care va permite trecerea prin pandemie și, ulterior, refacerea sistemului medical.

Lucrez împreună cu colegii mei ca să depășim această perioadă cât mai repede și, ulterior, să trecem la reclădirea sistemului nostru medical. Accesul la servicii medicale de calitate ne va face viața mai bună. Dorința mea cea mai puternică este să găsim calea pentru o viață fără constrângeri, pentru a putea călători și participa la evenimente culturale și sportive în siguranță. Ne străduim să menținem școlile deschise, acestea sunt fundamentul pentru a avea noi generații sănătoase și instruite”, a adăugat Rafila.

Ministrul le-a mulțumit angajaților din sistemul medical pentru efortul făcut în cei doi ani de pandemie.

Contez în continuare pe profesionalismul, generozitatea și altruismul vostru. Numai împreună putem reuși”, a încheiat Alexandru Rafila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.