Actiune de suflet ! Cadouri pentru oamenii din “Inima Muntilor” ! (Foto)

Oamenii de catunele apartinatoare zonei maramuresene Poienile de sub Munte au avut parte luni, 27 decembrie de o zi binecuvantata. Prin bunavointa lui Razvan Tiplea și a unei „cete de tineri”, aceștia au primit cadouri, ce le-a infrumusetat izolarea din Muntii Maramuresului.

27.12.2021, va dăinui peste timp ca fiind o zi cu o mare încărcătură emoțională. A fost ziua în care am livrat pachete celor mai izolați oameni din Munții Maramureșului, în cătunele aparținătoare de zona Poienile de sub Munte. Zona e mirifică din punctul de vedere al turistului, însă le oferă grele încercări celor ce trăiesc în inima munților, departe de civilizație, drumuri asfaltate și alte beneficii. Am participat alături de o ceată de tineri, dornici de într-ajutorare, călăuziți de Dumiter, Denisa și buna mea prietena Ioana (pe aceasta cale doresc sa le aduc mii de mulțumiri pentru minunata experiență).

Vă mulțumesc înzecit celor ce ați participat la licitația de tablouri și celor ce ați cumpărat pachetul „o carte și sticla de vin” cât și celor ce au donat bani pentru ca aceasta acțiune sa fie realizată la un nivel ridicat. Felicitări organizatorilor cât și participanților. La anu’ la mai mare !” scrie Razvan Tiplea pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.