Satmareanul din finala iUmor: “Vă mulțumesc tuturor pentru fiecare like, share, vot și pentru cuvintele faine”

Marea finala la iUmor a avut loc duminica (26 decembrie) seara. Printre concurenti s-a aflat și satmareanul Zamfir Silaghi.

În Finala iUmor a Sezonului 11, din 26 decembrie 2021, Zamfir Silaghi a ridicat publicul în picioare cu glumele sale inteligente. Juriu și cei din public s-au amuzat foarte tare în urma momentului său din finală. Zamfir Silaghi a reușit să creeze un moment demn de finala iUmor 2021 și a fost răsplătit corect, cu 3 voturi de DA.

În finala emisiunii iUmor au ajuns 11 concurenţi: Claudiu Medeş, Stevo Joslin, Octavian Man, Kiara Firan, Zamfir Silaghi (Satu Mare), Petre Roman, Valentin Andrieş, Mădălin Ghioc, Tudor Costina, Virgil Ciulin şi Teodor Stroe.

Virgil Ciulin a fost cel care a plecat acasă cu premiul de 20.000 de euro. El a fost ales câştigător atât de public cât şi de juriul emisiunii.

Vă mulțumesc tuturor pentru fiecare like, share, vot și pentru cuvintele faine. Sper că v-a distrat aventura mea pe TV. Pentru mine asta contează cel mai mult” este mesajul lui Zamfir Silaghi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.