Apel de suflet în prag de Crăciun. Donează sânge pentru mama a doi copii

O tânăra mamica de 32 de ani, Chira Bianca Isabela, a devenit victima unui eveniment rutier petrecut miercuri la Ileanda. Femeia a suferit leziuni multiple şi a fost transportată de urgenţă la o clinică din Cluj-Napoca. Ea are nevoie urgent de sânge, iar soţul ei a făcut un apel umanitar pentru donatorii care îi pot acum salva viaţa

În prag de Sărbători, familia Chira din Ileanda e greu încercată. Bianca Isabela, mamă a doi copii minori, îşi va petrece Sfintele Sărbători de Iarnă la secţia de Terapie Intensivă a unui spital din Cluj-Napoca.

Ieri după-amiază, pe Drumul Naţional DN1 C, ce face legătura între Dej şi Baia Mare, tânăra din Ileanda a devenit victima unui accident rutier grav. La o curbă deosebit de periculoasă, şoferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară ce venea din sens opus. În urma coliziunii, bolidul condus de un tânăr din judeţul Neamţ a intrat în coliziune frontală cu maşina condusă regulamentar de Chira Bianca Isabela.

Bună ziua dragi prieteni și cunoscuți. Vreau să fac un apel către voi. În data de 22 decembrie 2021, soția mea a avut un grav accident de circulaţie, se află internată la Chirurgie 1 Cluj-Napoca secția Terapie Intensivă și va avea nevoie de mai multe intervenții chirurgicale pentru care are nevoie de sânge. Rog pe toți cei care pot dona și sunt dispuși să o facă sa ne ajute. Se acceptă orice grupă de sânge și se poate dona în orice centru de transfuzie, doar sa fie specificat pentru “CHIRA BIANCA ISABELA, INTERNATĂ LA CHIRURGIE 1 CLUJ-NAPOCA SECŢIA TERAPIE INTENSIVĂ”. Vă mulţumesc din suflet tuturor care vă veți putea implica. Vă doresc tuturor sărbători binecuvântate”, este mesajul soţului.

Un Comentariu la "Apel de suflet în prag de Crăciun. Donează sânge pentru mama a doi copii"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.