Ce miză ar trebui să folosești la păcănele?

Dacă ai fost măcar de câteva ori implicat într-o sesiune de rotiri, sigur ai aflat că trebuie să existe lucruri mai importante la mijloc. Aici vorbim despre momentele când parcă ar fi trebuit să iei decizii mai bune și să nu te bazezi doar pe noroc. Aceste decizii sunt și cele legate de tipul de pariere, tipul de rotiri, dar și miza. Este oare miza plasată pe fiecare rotire un factor important care determină câștigurile? Află și tu în rândurile de mai jos.

 

Cât de mult vrei să joci?

Primul lucru pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când pariezi la sloturi este durata sesiunii tale. Cât de mult timp ai sau cât de mult timp ești dispus să petreci în sesiunea ta? Dacă ar fi fost vorba de rotiri gratuite fara depunere, nu ai fi atât de interesat de timp, dar când fiecare rotire se bazează pe banii tăi, vei observa că devii brusc interesant de mizele tale și te vei întreba de ce o sesiune a durat mai mult, iar altă sesiune a durat mai mult. Întrebarea este simplă și trebuie să știi tot tu și răspunsul. Cât de mult vrei să te joci și cât ești dispus să cheltui în cazino?

Dacă vei cheltui o sumă fixă de bani, vei putea să prezici puțin care este timpul petrecut în cazino. Să presupunem că media de timp petrecută pe o rotire este de 2 secunde. Dacă linia oferă și câștiguri, vei ajunge la 5 secunde. La o durată de 5 secunde, pe minut vei avea cam 12 rotiri, poate chiar și mai mult. Dacă miza ta pe fiecare rotire este de 5 RON, vei paria 60 RON pe minut. Înainte de a intra în cazino, trebuie să îți asumi că acest bani se vor pierde deoarece nu știi sigur că vei câștiga. Îți permiți să pierzi 60 RON pe minut? Dacă nu, va trebui să mai scazi miza.

Aceste analize sunt strict făcute pentru jucătorii care tind să joace mult. Este important pentru ei să știe care sunt mizele, să își calculeze bugetul și să facă tot posibilul să profite de sesiunea lor de joc. Dacă vrei să te joci mai mult și mai eficient, trebuie să îți optimizezi modul de joc și să îți faci mereu bugetele.

Cât vrei să câștigi?

 Evident că o întrebare bună este legată și de dorințele pe care le are fiecare jucător. Cât ești dispus să cheltui este una, dar cât îți dorești să câștigi este cu totul altceva. Răspunsul la această întrebare poate fi foarte repede dat greșit. Și am să îți spun și de ce. Unii oameni ar răspunde spunând că își doresc să câștige câteva milioane de euro pentru a putea să se aranjeze pe viață și să nu mai țină cont de nimic altceva. Jucând la sloturi, cu miză de 3 RON, nu vei reuși niciodată să te pensionezi din cazino. Cu toate aceste, speranțele jucătorilor sunt mereu mai mari decât realitate, iar asta duce la frustrare.

Răspunsul corect la acea întrebare nu este să câștigi cât mai mult, ci să răspunzi cu o cifră realistă bazată pe lucruri reale. Nu spun că trebuie să îți pierzi speranța la jackpot, dar și jackpotul poate fi obținut numai din cele mai mari mize. Dacă vrei să fii realist, trebuie să îți asumi faptul că sloturile sunt jocuri unde norocul este cel care dictează câștigătorii. Pentru cei care cred în continuare în noroc, vă recomandăm loteria națională, poate veți avea mai mult noroc.

Volatilitatea crește

Volatilitatea unui slot este unul dintre factorii cei mai importanți atunci când vine vorba de analiza unui slot. De ce este important să alegi un slot pe baza procentului de RTP, dar este la fel de important să cunoști care este stilul tău de joc atunci când cunoști și volatilitatea. Cuvântul volatilitate a fost ales tot de către producătorii de sloturi și jocuri de noroc pentru a exprima într-un mod mai domestic rata de risc a unui joc de noroc. Cu cât volatilitatea este mai mare, cu atât riscul crește. Iar când riscul este mare, înseamnă că liniile câștigătoare apar mult mai rar.

Aceste sunt sloturile unde dacă alegi miza greșită, este posibil să nu ai altă șansă decât să pleci falit. La sloturile cu volatilitate mare, te poți lovi de faptul că într-o sesiune de rotiri, miza să fie prea mare, iar toate rotirile tale să se finalizeze cu 0 câștiguri. Deci trebuie să ajustezi suma pariată pentru volatilitatea slotului tău.

 

Concluzie

Data viitoare când intri în cazino dorind să câștigi, nu uita că ești dator față de tine și față de banii de tăi să te informezi cu privire la jocurile de noroc în care te implici. Pariază responsabil și inteligent!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.