Cadouri „Din suflet, de Crăciun” pentru copiii Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă

SamCivica a inițiat în acest an, de Crăciun, o campanie de strângere de fonduri prin care și-a dorit să vină în sprijinul copiilor vulnerabili din Satu Mare.

Sub deviza „Din suflet, de Crăciun”, membrii SamCivica și-au propus să strângă sumele necesare pentru a pregăti cât mai multe cadouri pentru cei mici.

Sătmărenii s-au dovedit a fi extrem de generoși, iar grație donațiilor primite am reușit să pregătim 68 de pachete individuale pentru copiii care își desfășoară activitățile la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă de pe strada Alexandru Ioan Cuza, în municipiul Satu Mare. Este vorba despre copii cu abilități diferite, pentru care terapia educațională este extrem de importantă.

Astfel, am venit în sprijinul părinților și al cadrelor didactice cu materiale școlare, esențiale în desfășurarea activităților de învățare. Fiecare din cei 68 de copii a primit câte un cadou care să îl ajute la școală, nu doar să învețe, ci și să se distreze. În plus, membrii SamCivica au achiziționat set-uri de jocuri interactive și educaționale, indicate de cadrele didactice, ce pot fi utilizate în cadrul terapiilor, esențiale pentru copiii cu cerinţe educative speciale. Cele patru cutii pline cu jocuri au fost și ele livrate astăzi la Centrul Școlar.

Vrem să mulțumim sătmărenilor care au răspuns prompt apelului nostru public și au donat pentru cei mici. Ne bucurăm că am reușit să achiziționăm cele necesare activității lor școlare, mai ales că este vorba despre jocuri care îi vor ajuta în procesul de învățare și în perioada următoare. Mulțumim copiilor care astăzi ne-au primit în școala lor și ne-au oferit în dar colinde,” a precizat Mihai Marcocean, președintele Asociației SamCivica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.