Bucurie mare la Centrul de zi pentru vârstnici de pe str. Jiului

Bucurie mare la Centrul de zi pentru vârstnici de pe str. Jiuliului. Seniorii au împodobit bradul și au colindat, pregătind un moment special alături de elevii voluntari. La eveniment a fost prezent și primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, care și-a dorit cu această ocazie să le transmită sărbători binecuvântate.

Nașterea Domnului este cea mai mare sărbătoare a creştinilor. Este vremea când familiile se adună în jurul mesei, grijile sunt lăsate la o parte, iar gândurile se leagă de fapte bune şi de recunoştinţă. De aproape doi ani, suntem asaltați de peste tot cu mesaje de teamă. Dar, oricât ar fi de negre ar fi vremurile, Lumina venită prin Isus va împrăștia întunericul. Aceasta este credința noastră, aceasta este cultura noastră. Crăciun binecuvântat și sărbători frumoase alături de toți cei dragi!”, a spus primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Seniorii au primit cadouri prin grija tinerilor voluntari, reunindu-se toți în jurul bradului și colindând, împărșind cu toți cei prezenți bucuria de fi împreună sănătoși, după un an cu multe provocări.

În final, directorul Direcției de Asistență Socială, Adrian Balaj și directorul general al organizației Caritas a Diecezei Satu Mare, dr. Ioan-Laurențiu Roman, le-au transmis seniorilor că vor continua acțiunile la centru și că vor râmâne un sprijin pentru ei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.