Anchetă la Jandarmeria Cluj ! Purtătoarea de cuvânt apare în filme cu caracter pornografic (Foto)

Purtatoarea de cuvânt a Grupării Mobile de Jandarmi Cluj, Ramona Pop, apare în clipuri provocatoare pe site-uri pentru adulți. Cazul a fost semnalat pe linie internă, în Jandarmerie și MAI, fiind declanșată o anchetă, dar între timp imaginile s-au „scurs” în presă, fiind postate de site-ul www.strictsecret.ro

Imaginile apar pe două site-uri, iar fotografiile cu persoana din imagini pot fi cumpărate chiar și acum, titreaza jurnalistii de la www.stiridecluj.ro. Fotografiile se vând cu 6 dolari bucata, fiind postate acum 15 ani. Nu se știe cine încasa banii, dar este cert că unele persoane profitau de aceste imagini, acesta fiind și motivul pentru care nu au fost șterse.

Conducerea Grupării Mobile de Jandarmi Cluj, prin comandantul Florin Clițan spune că în imagini „este posibil să apară o angajată a Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, plt.maj. P.R., care a îndeplinit temporar atribuţii pe linie de relaţii publice, precizăm faptul că la nivelul unităţii s-a constituit o comisie pentru verificarea de îndată a aspectelor în cauză.

Din primele verificări a rezultat faptul că aceste imagini pot data din anul 2006, doamna P.R. fiind angajată ca subofiţer din anul 2007.

În prezent, doamna P.R. nu îndeplineşte atribuţii pe linie de relaţii publice şi se găseşte în concediu de odihnă, urmând a se clarifica dacă aceste imagini îi aparţin şi modalitatea în care au ajuns în spaţiul public. Din declaraţiile acesteia, rezultă că imaginile au fost publicate fără acordul său, urmând a depune o plângere pentru a se stabili modalitatea prin care i-a fost accesat dispozitivul electronic în care păstra acele imagini.

Reafirmăm că la nivelul instituţiei susţinem dreptul la viaţă privată al angajaţilor, dar, în acelaşi timp, nu vor fi tolerate comportamentele care aduc atingere onoarei şi demnităţii militare”, se arată în mesajul trimis de colonelul Clițan Sebastian Florin.

Sursa: www.stiridecluj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.