Italian urmărit de polițiști în doua judete. Focuri de arma

Un echipaj al Secţiei 3 de Poliţie Rurală Biharia, care supraveghea traficul rutier între localităţile Biharia şi Satu Nou, a observat în trafic un autoturism Ford care se deplasa cu luminile stinse, motiv pentru care i-au făcut semn şoferului să oprească, scriu jurnalistii de la www.ebihoreanul.ro

Bărbatul a redus viteza, a oprit autoturismul, dar în momentul în care poliţiştii s-au apropiat de maşina lui, a efectuat manevra de mers înapoi și a demarat în trombă pe DN 19, pe direcția Oradea – Satu Mare.

Cei doi polițiști bihoreni au pornit în urmărirea autoturimului, executând în timpul acţiunii mai multe focuri de avertisment, și înspre autoturism, dar şoferul a continuat să gonească, intrând în județul Satu Mare.

Autoturismul a fost imobilizat la intrarea în municipiul Satu Mare, unde, între timp, poliţiştii şi jandarmii din judeţ au blocat şoseaua cu un autocamion.

Conducătorul autoturismului a intrat în coliziune cu autocamionul folosit pentru blocarea drumului și cu un parapet”, se precizează în informarea Poliţiei Bihor. 

Şoferul a fost identificat ca fiind un bărbat de 36 de ani, din Italia. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.

Bărbatul, care se numeşte Enzo Vitale şi e din regiunea Siciliei, a spart un baraj şi lângă Carei, unde echipajele de Poliţie au blocat şoseaua cu două autotrenuri, pe care, însă, italianul a reuşit să le evite. Vitale a fost oprit pe Drumul Careiului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.