Hai la teatru în orașul tău ! … La Cineplexx Satu Mare !

În week-end-ul 18-19 decembrie locuitorii orașului Satu Mare vor putea urmări proiecția spectacolului extraordinar „Gulliver”, un musical pentru copii marca Opera Comică pentru Copii, pe marele ecran al Cineplexx Satu Mare. Spectacolul este programat pe 19 decembrie, de la ora 12.00, la Cineplexx Satu Mare din Shopping City Satu Mare.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor. Costul unui bilet este de 23 de lei pentru adulți și de 18 lei pentru copii.

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură prestigioasă aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Instituția este unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează și are în palmares o colecție impresionantă de premii internaționale.

În cadrul campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”, compania Teatru la Cinema pune la dispoziția cinematografelor piese de teatru produse de către cele mai importante instituții teatrale românești astfel încât ele să devină accesibile publicului amator de teatru de calitate.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care în actualul context pandemic nu pot fi prezenți în sala de cinema sau celor care nu au un cinematograf în orașul lor. Astfel, în weekendul 18-19 decembrie iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, următoarele piese de teatru pentru copii:

18 decembrie, 11:30 – Alice și lumea minunată

19 decembrie, 11:00 – Peștișorul de aur

19 decembrie, 11:00 – Capra cu trei iezi

19 decembrie, 12:00 – Gulliver, musical marca Opera Comică pentru Copii.

Această posiblitate de a avea acces la piese de teatru de calitate de oriunde din România și din afara granițelor țării este datorată faptului că toate spectacolele Teatru la Cinema sunt disponibile și online, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane, pentru românii din zona urbană sau din cea rurală, din țară sau din străinătate.

Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.