Metoda „pe contrasens”. Pentru a scăpa de carantină, un şofer a încercat să intre în România pe benzile de ieşire în ţară

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea a anunţat joi că a apărut o nouă metodă folosită pentru evitarea carantinei la intrarea în România.

Asta după ce poliţiştii de la punctul de trecere a frontierei Nădlac, unul dintre cele mai folosite dintre cele din vest, au zărit o maşină care se deplasa pe contrasens la frontieră, mai precis pe sensul de ieşire. Maşina în care se aflau şase persoane a fost oprită, iar poliţiştii au deschis dosar penal.

În data de 15.12.2021, în jurul orei 09:10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, judeţul Arad, poliţiştii de frontieră care îşi desfăşurau activitatea pe sensul de intrare în România au observat un autoturism care se deplasa pe contrasens, pe sensul de ieşire din ţară”, a transmis comisarul Loredana Chifor, purtătorul de cuvânt al ITPF Oradea.

Maşina a fost oprită pentru verificări. În maşină se aflau şapte persoane, toate întorcându-se din Germania. Potrivit acesteia, poliţiştii fac acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare prin trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.