Vești bune pentru fermieri !

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a declarat miercuri, 15 decembrie, că Guvernul a aprobat majorarea cu 188 de milioane de lei a sumelor necesare pentru plata către fermieri a ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură pe trimestrul III al anului 2021.

Declarația lui Dan Cărbunaru a fost făcută după ședința de miercuri, 15 decembrie, a Executivului. Totodată, acesta a explicat că fondurile alocate au fost majorate cu 187,963 milioane lei.

Prin actul normativ aprobat astăzi de Guvern, sunt completate sumele necesare pentru plata către fermieri a ajutorului de stat pentru motorina utilizată pe trimestrul III al anului 2021, majorându-se cu 187,963 milioane lei fondurile alocate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

De asemenea, acesta a completat că APIA va începe efectuarea plăţilor, fiind vorba de o creştere de la 569 la 757 de milioane de lei. Potrivit celor spuse de Dan Cărbunaru a fost adoptată şi ordonanţa de urgenţă privind unele măsuri referitoare la salarizarea personalului din sistemul administraţiei penitenciare, o hotărâre privind aprobarea bugetului Trezoreriei Statului pe anul 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.