Orasele Ardud si Negresti-Oas vor avea centuri ocolitoare ! La cat se ridica investitiile ?

Orasele Negresti-Oas și Ardud vor avea variante ocolitoare. Anuntul a fost făcut de către șeful Consiliului Judetean Satu Mare, Pataki Csaba. Valoarea totala a investitiilor se ridica la suma de aproape 30 de milioane de euro !

La inițiativa Consiliului Județean Satu Mare, planul de finanțare pentru construcția variantelor de ocolire a localităților Negrești-Oaș și Ardud a fost inclus în Master Planul General de Transport al României, proiect finanțat din fondurile Programului Operațional de Transport al Uniunii Europene 2021-2027.

Președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Pataki Csaba a declarat ca „Drumul Negrești-Oaș va ocoli orașul pe o distanță de 9,6 km, iar lucrarea va costa 19,3 milioane de euro, în timp ce segmentul de 4,9 km de pe raza localității Ardud va costa 10,1 milioane de euro, sume alocate din fondurile Master Planului”.

Șeful CJ a adăugat faptul că Ministerul Transporturilor, Consiliul Județean Satu Mare și cele două primării vor înființa un grup de lucru pentru eficientizarea lucrărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.