Caine aruncat din portbagajul unui BMW, direct in strada (Foto)

A oprit cu BMW-ul, a scos un cățeluș din portbagaj și l-a abandonat în centrul orasului. Totul s-a întâmplat sâmbăta (11 decembrie) dupa-amiaza în Carei.

Este vorba despre un catelus in jur de 2-3 luni. Un clujean a reușit sa filmeze totul si a sunat imediat la Politia Municipiului Carei. Domniile lor au fost promti, si s-au deplasat la fata locului.

Datorita acestui om de mare caracter, a fost identificat individul care si-a abandonat catelusul. Catelusul este foarte speriat, foarte flamanad, sigur a primit si o corectie de nesupunere de la „domnul”, B.L. posesorul BMW-ului.

Avem rugamintea sa ne ajutati sa-i gasim un foster, si pe urma o famile cu suflet si cu empatie fata de aceste suflete nevinovate. Careienilor, va rugam luati exemplul acestui domn din Cluj-Napoca, de a avea atitudine fata de orice fapta reprobabila pe care vedeti ca o face cineva certat cu legea, nu ramaneti indiferenti,este spre binele tuturor oamenilor corecti. Numai astfel vom putea schimba ceva, inclusiv in abandonarea cainilor” este mesajul celor de la Asociatia Puffi Carei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.