Un municipiu din Romania are printre cele mai frumoase targuri de Crăciun din Europa (Fotogalerie)

Craiova s-a clasat pe locul 6 în topul celor mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa, înaintea unor capitale europene sau orașe cu o lungă tradiție în organizarea sărbătorilor de iarnă, precum Bruxelles, Köln, Praga, Bruges, Moscova, Manchester sau Leipzig.

European Best Destinations, cel mai vizitat site turistic din Europa, a anunțat rezultatele clasamentului pentru Best Christmas Market 2022, marele câștigător fiind Budapesta.

72 % dintre votanții Craiovei provin din afara României, din țări precum: SUA, Marea Britanie, Franța și Germania. Craiova a obținut cel mai bun rezultat ca oraș nou intrat în acest clasament internațional, din toată istoria competiției ce datează din 2009. Potrivit comunicatului oficial al organizației European Best Destinations, Târgul de Crăciun de la Craiova a obținut și cele mai multe voturi dintre toate destinațiile românești (precum Sibiu sau Cluj-Napoca) ce s-au promovat, în ultimii ani, pe același site și au fost selectate pentru intrarea în competițiile din anii trecuți.

Datorită locului obținut, Craiova s-a clasat automat și în topul celor mai frumoase luminițe de Crăciun din Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.