Accident cu trei masini. Pieton ranit

O femeie, de 32 de ani, din Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism a efectuat un viraj la stânga încălcând marcajul longitudinal simplu continuu care desparte sensurile de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 58 de ani, din Micula. Accidentul a avut loc pe DN 194A, intre Satu Mare si Micula. 

Acesta din urma, deplasându-se din spate s-ar fi angajat în efectuarea unei manevre de depășire a autoturismului cu care a intrat în coliziune, încălcând și acesta marcajul longitudinal simplu continuu.

În urma impactului autoturismul condus de bărbatul, de 58 de ani, a fost proiectat într-un autoturism care era staționat și într-un pieton care se afla lângă autoturismul staționat, accidentându-l.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, de 51 de ani, din județul Sălaj, și a conducătoarei auto, de 32 de ani.

Cercetările continuă de către polițiști în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.