Un român s-a izbit cu TIR-ul de un avion, pe o autostradă din Germania (Foto)

Un șofer de TIR din România a fost implicat într-un accident extrem de bizar pe o autostradă din Germania, la sfârșitul săptămânii trecute. Românul s-a trezit cu un avion în fața mașinii și nu a mai avut cum să-l evite. Din fericire, a scăpat nevătămat, doar vehiculul fiind avariat.

Pilotul avionului de mici dimensiuni, un cetățean elvețian de 72 de ani, a fost rănit ușor în urma impactului, însă aeronava a fost distrusă.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 12.00, pe podul Schwarzbachtalbrücke de pe autostrada A62, lângă localitatea Waldfischbach. Se pare că pilotul elvețian a decis să facă o aterizare de urgență pe autostradă, după ce motorul avionului său a cedat.

Românul s-a trezit brusc cu avionul în fața și nu a avut cum să-l evite.

Poliția a fost imediat anunțată despre producerea accidentului, iar autostrada a fost blocată pe secțiunea respectivă. Echipajele speciale sosite la fața locului au scos combustibilul din rezervorul avionului, după care l-au demontat și l-au evacuat.

Potrivit sursei citate, pagubele produse în urma acestui incident s-ar ridica la suma de 60.000 de euro. Pilotul ușor rănit a primit îngrijiri medicale la fața locului, dar nu a fost dus la spital, fiind preluat de la locul impactului de o rudă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.