Prima bancă din România care renunță la operațiunile cu numerar

Raiffeisen Bank renunță de la 1 februarie 2022 la toate operațiunile cu numerar. Casieriile din agențiile băncii vor fi total desfiinţate.

Printr-o notificare electronică, banca și-a anunțat clienții, în continuarea proiectului „agenții fără casierii”, că începând cu anul viitor, serviciul ”operațiuni cu numerar” nu va mai fi disponibil.

Orice operaţiune de retragere de numerar din conturile curente, inclusiv pentru utilizarea în numerar a creditelor contractate de la Bancă, va putea fi efectuată de la orice bancomat, doar de către clienţii care deţin un card, emis de Raiffeisen Bank România. De asemenea, operaţiunile de depunere de numerar în conturile curente, inclusiv pentru alimentarea cu numerar a contului curent în vederea rambursării ratelor la creditele în LEI şi EURO contractate de la bancă, va fi posibilă numai la terminalele multifuncţionale (MFM) ale Băncii de către clienţii care deţin un card emis de Raiffeisen Bank România”, se arată în notificarea transmisă de către Raiffeisen Bank.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.