Otto Golban a fost condus pe ultimul drum (Foto)

Unul dintre cei mai cunoscuți satmareni, profesorul Otto Golban, a fost condus astăzi, 1 decembrie pe ultimul drum. Mentorul a generații de tineri (și nu numai) satmareni a decedat în ziua de 29 noiembrie.

Domn Profesor Golban cum vă ziceam de nenumărate ori. Ați fost un profesor, un părinte și un mentor pentru foarte mulți de fără de care nu am fii ajuns unde suntem acum. Vă Multumim. Sincere condoleante familiilor indurerate. Drum lin, în sus spre Cer ! Dumnezeu să vă odihnească şi să vă aibe în paza” este mesajul transmis de unul dintre elevii profesorului Golban.

Puțin cam devreme, dar dacă așa s-a hotărât, acolo sus, ne împăcăm cu gândul ca am pierdut un om, un profesor și un mentor minunat. Rămas bun, și drum lin înspre îngeri. Condoleanțe familie îndurerate și putere sa depășească acest obstacol !” scrie o satmareanca pe pagina de socializare.

OTTO … Nici nu știu cum să mă exprim … Dragul meu prieten … Domnule profesor de electrotehnica de la liceul Mihai Eminescu … prin 1988 … Chiar nu îmi găsesc cuvintele … Ai fost un adevărat profesor și ai devenit un prieten adevărat ! Te regret din suflet ! Bunul Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică ! …” este un alt mesaj plin de durere.

Inmormantarea, la care au participat familia, prieteni și cunoscuți al lui Otto Golban, a avut loc de la ora 14.00, la Cimitirul Greco-Catolic de lângă gara din Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.