Crima ! Si-a ucis unchiul cu toporul !

Un tânăr de 21 de ani din Sălaj va petrece o bună bucată de timp în spatele gratiilor, după ce şi-a ucis cu cruzime unchiul.

Cei doi s-au certat, iar bărbatul mai tânăr a pus mâna pe topor şi l-a lovit cu partea ascuţită direct în cap. Ruda, în vârstă de 51 de ani, a murit pe loc în urma loviturii fatale.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, în satul Moigrad, comuna Mirşid. Totul ar fi pornit după ce unchiul i-ar fi sat o palmă nepotului. i ambulanţă au sosit la faţa locului dar pentru victimă nu s-a mai putut face nimic.

A fost un conflict spontan în mijlocul drumului. La ora 20.12, Un un vecin a sunat la 112. Unchiul şi nepotul s-au mai certat şi înainte. La mijloc ar fi fost vorba despre nişte postări ale tânărului pe Facebook. Aseară, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, cei doi şi-au adus aminte de acele probleme şi au început din nou discuţiile. S-au luat la harţă pe stradă, iar tânărul a fugit acasă, a luat o secure şi l-a lovit o singură dată în cap şi gata. A lovit cu tăişul… Victima a murit instantaneu”, a declarat Adrian Olar, procurorul de caz – pentru Ştirile din Sălaj.

Iniţial, Alex a susţinut o altă variantă a poveştii, cum că l-ar fi lovit pe unchiul său, Ghiţă, cu piciorul în piept şi acesta a căzut şi s-a lovit puternic la cap. În cele din urmă şi-a recunoscut faptele ţi a fost reţinut, urmând să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Pentru fapta sa, tânărul riscă să rămână în spatele gratiilor între 10 şi 20 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.