Satmarean urmarit cu focuri de arma. A facut accident, apoi s-a ascuns intr-o padure (Video)

Un sofer din Vama, a pus astăzi pe jar Poliția din Seini. Oamenii legii l-au urmărit în trafic, însă individul a scăpat și de filtrul instalat de polițiști. Pentru a-l opri, aceștia au tras mai multe focuri de arma înspre pneurile mașinii.

Individul de la volan nici nu s-a gândit să oprească, ci a accelerat încercând să scape. Polițiștii au pornit în urmărirea lui, însă acesta a reușit să treacă și printr-un filtru instalat de polițiști, scriu jurnalistii de la www.vasiledale.ro. Ba mai mult, pentru a-l opri polițiștii au folosit și armamentul din dotare, trăgând mai multe focuri de armă înspre pneurile autovehiculului.

După ce a scăpat de barajul Poliției, la scurt timp după șoferul ar fi pierdut controlul volanului, și s-a izbit de un copac. Acolo a abandonat mașina și a fugit spre pădure. Acolo a stat ascuns timp de aproape 5 ore.

În tot acest timp, polițiștii l-au căutat folosindu-se inclusiv de un câine de urmă. Sursele noastre spun că individul s-a folosit de ”arta camuflajului”, îngropându-se pur și simplu în frunze. Ar fi trecut pe lângă el pana și câinii de urmă ai Poliției.

În cele din urmă doi pădurari din zonă au venit în ajutorul oamenilor legii și s-au folosit de niște lunete cu termoviziune. Așa au reușit să îl prindă pe individ și să-l predea Poliției.

Sursa: www.vasiledale.ro

Un Comentariu la "Satmarean urmarit cu focuri de arma. A facut accident, apoi s-a ascuns intr-o padure (Video)"

  1. Pingback: Tânărul din Satu Mare urmărit cu focuri de armă prin Seini a fost reţinut » Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.