Soferul vinovat de accidentul mortal de langa Vivo Mall, plasat in arest la domiciliu (Foto)

Tânărul care în vara acestui an (3 iulie 2021) a ucis cu mașina o tânăra de 20 de ani și l-a nenorocit pe viața pe soțul acesteia, și el victima accidentului, a fost trimis în arest la domiciliu. Accidentul a avut loc in stația de autobuz de la Vivo Mall din Baia Mare.

Tribunalul Maramureș a respins ca nefondată contestația depusă de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș la o decizie dată în 17 noiembrie 2021 de Judecătoria Baia Mare.

Solutia pe scurt: În temeiul art. 242 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 218 alin. 1 Cod de procedură penală, înlocuieşte măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul: ONACI VLAD FLORIN, în prezent arestat preventiv în Penitenciarul Gherla, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă prevăzută de art. 192 alin. 2 Cod penal şi vătămare corporală din culpă prevăzută de art. 196 alin. 2, 3 Cod penal, cu aplicarea art. 38 alin. 2 Cod penal, măsură dispusă prin încheierea penală nr. 49/CDL/09.07.2021 a Tribunalului Maramureş, cu măsura preventivă a arestului la domicliu pe o perioadă de 60 de zile.

În baza art. 221 alin. 2 Cod de procedură penală, inculpatul are următoarea obligaţie:

să se prezinte în faţa instanţei de judecată ori de câte ori este chemat;

În baza art. 221 alin. 4 Cod de procedură penală, atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor ce îi revin, măsura preventivă a arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. Dispune punerea în libertate a inculpatului dacă nu este arestat în altă cauză”.

Va reamintim ca la data de 3 iulie 2021, șoferului în vârstă de 20 ani a intrat cu autoturismul în stația de autobuz de lângă VIVO MALL Baia Mare.

În urma acestuia Denisa (20 ani) a murit pe patul de spital, iar soțul acesteia, a fost internat la Spitalul de Chirurgie Generală Cluj unde medicii i-au amputat piciorul drept.

Sursa foto: www.vasiledale.ro

 

Un Comentariu la "Soferul vinovat de accidentul mortal de langa Vivo Mall, plasat in arest la domiciliu (Foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.