Doua persoane cu condamnari la activ, prinse în Vama Petea

În data de 24 noiembrie, în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere al Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România, G.L., în vârstă de 23 de ani, domiciliat pe raza județului nostru.

La verificări, oamenii legii au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din România, pe numele lui fiind emis, în octombrie 2021, un mandat european de arestare şi un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Judecătoria Carei l-a condamnat la un an şi cinci luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi lovire sau alte violenţe.

În ziua următoare, pe 25 noiembrie, în jurul orei 14.00, la acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a intra în ţară, C.L., în vârstă de 31 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud. Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în ţară, colegii noştri au constatat că femeia figurează ca fiind căutată de către autorităţile din România. Judecătoria Beclean a emis pe numele ei, în data de 15 noiembrie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Femeia a fost condamnată la nouă luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Drept urmare, cele două persoane au fost predate unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.