CS Satu Mare – campioana României la floretă masculin cadeți echipe

Sătmărenii nu au avut rival sâmbăta dupa-amiaza. După ce au trecut la pas de ACS Spadasinii Argeșeni, băieții de la CS Satu Mare (Răzvan Nojea, Nicolas Pop, Matei Serghie) au învins la diferență mare și pe Petrolul, în semifinale (45-22) pentru ca în finală să se înfrunte cu sportivii de la CSȘ Triumf București (Rareș Baciu, Rareș Berceanu, Robert Ghețu, Ionuț Stoe).

Aceștia eliminaseră în sferturi pe Aramis, iar în semifinale au avut un meci dificil cu ACS Floreta Timișoara, meci pe care erau să-l scape din mână pe final, după ce dominaseră șapte din cele nouă relee. Bucureștenii au avut 35-29 după releul al șaptelea, dar Rareș Baciu a pierdut cu 2-11 înfruntarea cu Felix Dogariu, și Floreta trecea la conduere cu 40-37. Ultimul schimb al celor de la Triumf a fost însă Ionuț Stoe, acest întorcând rezultatul după ce a făcut un 8-1 sec împotriva lui Mihnea Petrache. Finala dintre CS Satu Mare și CSȘ Triumf a fost echilibrată până în releul al șaptelea, când sătmărenii au luat un avans de cinci puncte, mărit apoi la 10 de Răzvan Nojea, în penultimul releu.

Bucureștenii nu au mai avut puterea să revină, Ionuț Stoe n-a mai punctat ca în meciul precedent, și titlul vine la Satu Mare în urma victoriei cu 45-33 obținute de Răzvan, Nicolas și Matei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.