Emotii mari ! Si-a cunoscut fratii si surorile pe scena de la X Factor ! (Foto)

Emoțiile mari resimțite de toți concurenții au fost duble pentru Ștefan Doyle, concurentul adoptat de o familie din Irlanda, care și-a cunoscut patru dintre frații săi din Satu Mare, chiar pe scena X Factor.

Ștefan Doyle a avut parte de cea mai emoționantă întâlnire, cea cu familia sa biologică din România. „Suntem mândri cu toții că fratele nostru a ajuns unde a ajuns”, a declarat unul dintre frații concurentului.

Stefan J. Doyle i-a impresionat pe jurați încă de la audiții, unde a obținut 4 de „DA”. În Bootcamp, concurentul care s-a născut în România și a fost adoptat de o familie irlandeză, a făcut un show de excepție.

Tânărul care are 3 frați și 3 surori în Satu Mare a povestit cum familia sa l-a văzut la televizor și cum fratele său, care poartă tot numele de Stefan, i-a făcut complimente pentru prestație. Loredana l-a invitat pe Stefan J. Doyle să-și prezinte actul artistic.

Bootcamp-ul X Factor sezonul 10 continuă vinerea viitoare, de la 20.30, la Antena 1, când telespectatorii pot urmări echipa lui Ștefan Bănică.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.