Prefectul despre perchezitiile din Vama Petea: „Sunt sigur că Justiția va face lumină în acest caz”

În ceea ce privește acțiunea de destructurare a rețelei care prin intermediul punctului de vaccinare de la Petea se presupune că eliberau certificate de vaccinare ilegale, prefectul a transmis următorul mesaj:

Este un eveniment neplăcut, condamnăm această activitate în condițiile în care începând cu 5 ianuarie 2021 împreună cu DSP am demarat și susținut cu toată energia și cu toate mijloacele materiale și umane campania de vaccinare, am ajuns în toate colțurile județului pentru a aduce vaccinul accesibil tuturor. Nu este normal, cinci tineri care nu au nicio legătură funcția publică să pună în lumină nefavorabilă activitatea noastră. Este bine că aceste fapte sunt cercetate în acest moment, sunt sigur că Justiția va face lumină în acest caz. Activitățile de verificare continuă în întregul județ. Un lucru este cert, Județul Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare, Direcția de Sănătate Publică Satu Mare nu au nicio legătură cu activitatea ilegală desfășurată la Petea”.

Activitatea la Centrul de Vaccinare de la Petea se desfășoară în continuare în aceleași condiții, cu un program zilnic inclusiv sâmbăta și duminica între orele 10.00 – 22,00 cu vaccin monodoză Jonhson&Johnson.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.