Cele mai bune piese cu tematică de cazino

Dacă ai fi ieșit în stradă acum 50 de ani și ai fi întrebat la fiecare colț de stradă care este cea mai apreciată activitate de divertisment, toată lumea ți-ar fi răspuns că pentru o partidă bună de distracție ar trebui să mergi în cazino pentru a beneficia atât de efecte luminoase, piese de teatru, câștiguri mari, zgomote, aglomerație și o atmosferă incredibilă. De atunci, cazinoul a devenit o tematică incredibilă și a fost exploatată în toate felurile. Mai ales în zona artistică unde avem piese de teatru, muzică sau filme.

Iată care sunt cele mai de succes cântece care au fost produse de-a lungul timpului și sunt inspirate din tematici de cazino și gambling.

 

Viva Las Vegas

Ce mod mai bun de a celebra Las Vegasul dacă nu printr-o melodie care să se audă pe toate cele 7 continente ale planetei? Și cel alt artist putea să cânte această melodie dacă nu Elvis Presley? Acum cazinourile online sunt populare pentru că ne oferă ocazia de a celebra câștiguri obținute din tot felul de promoții cum ar fi cota 2 azi a unei oferte. Lucrurile stăteau mult mai diferit în trecut când singurele cote pe care le puteai vedea erau la sporturile foarte populare. Cursele de Cai sau luptele în ring erau printre singurele opțiuni pe care le aveai pentru a putea plasa pariuri.

Elvis Presley își dorea să captureze cât mai bine imaginea de Las Vegas, lumină și distracție și viața de noapte și se pare că a reușit să facă acest lucru foarte bine deoarece Viva Las Vegas a fost unul dintre cele mai reușite hituri din lume. Pe cât de populară a fost această piesă de artă, pe atât de puternic este mesajul pe care îl transmite. Cu cât vezi mai des videoclipul piesei, cu atât vei fi mai tentat să mergi în Vegas pentru a vedea cele mai tari surprize pe care le poate oferi acest oraș.

În timpul videoclipului se fac foarte multe referințe la cele mai celebre jocuri de cazino și să nu te miri dacă în timp ce asculți o melodie clasică, ți se face poftă de un joc de Blackjack, Ruletă, Poker, dar vei vedea și imagini cu foarte multe femei frumoase care de obicei sunt întâlnite numai în cazinourile de lux. Dacă vrei să asculți aceste melodii, ai face bine să te pregătești psihic și nici să nu ai vreun ban pe cardul tău.

Ace of Spades

Cei mai mulți tineri din prezent nu ar tresări la auzul numelui Motorhead, dar pentru un om care a atins vârsta de 50 de ani, aceste cuvinte nu ar însemna altceva decât nostalgie. Melodia este cu foarte mare greutate și transmite un mesaj foarte important ce poate fi înțeles imediat de către cei care joacă frecvent la cazino. Actorul principal al melodiei este Asul de Pică care apare de foarte multe ori pe ecran dacă vei urmări și videoclipul .

Cântecul spune povestea lui Wild Bill Hancock care a fost omorât chiar în timp ce făcea lucrul pe care îl iubea mai mult, jucând Poker. Acesta este prezentat în videoclip ținând un as de pică în mână. Alte referințe la viața de gambler sunt și variantele de pariere pe care le are orice parior atunci când este implicat într-o sesiune de joc. Dublajul, fold-ul, splitul sau renunțarea la o mână importantă sunt tot lucruri la care se face referire în timpul melodiei.

Este incredibil cât de sugestive pot fi unele melodii care au fost produse acum mulți ani și să creeze atât de mult momentum. Ace of Spades este o piesă de artă în adevăratul sens al cuvântului deoarece vorbește și despre aspectele negative ale gamblingului și cazinourilor. Ace of Spades este o piesă care vorbește despre adicții, despre prevenirea acestora și despre cum poți să devii un jucător mai bun respectând regulile și limitele proprii.

The Gambler

Probabil că cel mai emblematic titlu pentru un gambler este chiar melodia lui Kenny Rogers, The Gambler. Fiecare jucător de cazino care a ajuns să câștige un premiu mediu spre mare va asculta această melodie cu sufletul la gură. Cântecul are o poveste foarte frumoasă în spate și ne vorbește despre parcursul și povestea unui om care a primit câteva sfaturi legate de jocul de Poker primite de la un jucător profesionist, dar foarte misterios.

Jucătorul de succes spunea că cel mai important aspect al jocului de Poker este să citești foarte bine fețele oamenilor și să înțelegi regulile suficient de bine pentru a-ți da seama când trebuie să te folosești de cărțile tale și când trebuie să renunți la mâna pe care o ai.

Deși este o piesă despre gambling și cazino, The Gambler ne învață și să avem grijă la oamenii din jurul nostru și la modul în care interacționăm în societate. Trebuie să știi când să renunți la persoanele din jurul tău.

 

Concluzie

Acestea sunt cele mai bune piese care au vorbit vreodată de industria de cazino și de impactul pozitiv, dar și negativ pe care îl are asupra oamenilor. Dacă vrei să vezi cum era percepută industria de cazino de acum câțiva ani, va trebui să reflectezi asupra acestor melodii pentru a înțelege mai bine cum se întâmplă lucrurile. Ascultă-le și învață ceva din ele!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.