Profesor de matematica, gasit spanzurat

Un profesor de matematică-informatică, în vârstă de doar 24 de ani, de la Liceul Teoretic „Gheorghe Pop de Băsești” din Ulmeni a fost găsit spânzurat.

Nenorocirea s-a produs după terminarea orelor, însă nimeni nu știe care au fost motivele pentru care bărbatul și-a luat viața.

Polițiștii din Ulmeni au deschis o anchetă pentru stabili exact circumstanțele producerii nefericitului eveniment.

Astăzi, 15 noiembrie, la ora 11.42, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către o femeie, despre faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat de o grindă din lemn în podul grajdului de animale în localitatea Arduzel.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unui tânăr de 24 de ani din Arduzel. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Baia Mare în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei medicale a decesului.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea condițiilor concrete în care a intervenit decesul tânărului, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 192 din Codul Penal”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.