5 jocuri de păcănele de la Novomatic pe care s-ar putea să nu le cunoști

Cazinourile online licențiate oferă sloturi de la provideri de top, unul dintre producătorii prezenți pe majoritatea platformelor fiind Novomatic. De exemplu, în secțiunea specială din casino Slot V există 27 de jocuri lansate de providerul amintit.

Sunt păcănele foarte populare, precum Sizzling Hot (în diferitele variante), Book of Ra sau Lucky Lady’s Charm, dar și multe alte jocuri interesante, care sunt mai puțin cunoscute. Tematica ofertei este diversă: fructe și șeptari, filme, mituri, magie, aventură.

Am testat jocurile de păcănele de la Novomatic atât pe bani, cât și în varianta demo. Iată care ni s-au părut cele mai interesante, dintre cele care nu domină topurile popularității.

Plenty on Twenty

Este un slot cu efecte grafice deosebite, în care simbolurile (șeptari, steluță, clopoțel, fructe) sunt stilizate și îți dau impresia că te uiți la desene animate. Jocul are 20 de linii de plată și o rată de câștig de 95,61%. Miza minimă este de 60 de bani, iar cea maximă ajunge la 40 de lei.

Șeptarul este atât simbol Wild, cât și Scatter. Cinci șeptari plătesc de 30x miza rotirii. Cel mai valoros simbol este steluța (cinci steluțe aduc de 300x miza), în timp ce o linie completă de clopoței înseamnă de 12x miza. Cele mai valoroase fructe sunt pepenele știrb și pruna cu ochelari de soare. Cinci astfel de simboluri aduc de 6x miza.

Roaring Forties

Este tot un slot cu fructe și șeptari, având 40 de linii de plată. Rata de câștig (95,48%) se încadrează în media producătorului. Poți seta miza la 80 de bani, dacă vrei să joci strict pentru distracție, sau la 40 de lei, dacă ai un buget mai mare și țintești câștiguri importante.

Simbolul Wild substituie orice alt simbol, chiar și șeptarul sau clopoțelul. Cinci steluțe aduc un câștig de 400x miza, iar 5 șeptari plătesc de 20x miza. Pepenii și strugurii sunt cele mai importante fructe din joc, aducând de 4 x miza, în cazul în care se repetă de cinci ori pe o linie de plată.

Always Hot

Simbolurile sunt afișate doar pe 3 linii și 3 coloane, în stil „retro”. Acest slot are 5 linii de plată, mai puține față de cele prezentate mai sus, dar și miza minimă este mai accesibilă (50 de bani). Pe de altă parte, miza maximă este de 50 de lei.

Nu există simbol Wild sau simbol Scatter. Astfel, trei șeptari plătesc de 30x miza, trei steluțe activează un câștig de 20x miza, iar trei pepeni (cel mai valoros simbol din categoria fructelor) aduc de 10x miza învârtirii norocoase.

Amazing Stars

Are o grafică … „amazing”, exact așa cum indică numele. Chiar dacă simbolurile sunt tot fructe și șeptari, reprezentarea lor este diferită. Niciun joc nu seamănă cu altul chiar dacă vorbim despre aceeași tematică. Tehnic, sunt 5 linii de plată, pe care sunt generate câștiguri încadrate într-un Payout de 94%. Miza minimă este de 50 de bani, iar cea maximă este de 50 de lei.

Strugurii și pepenii aduc cele mai mari câștiguri (40x miza pentru cinci „exemplare”), însă acest joc are și două jackpoturi care pot fi activate de rundele cu miză maximă: 15x steluțe aurii activează jackpotul mai mic, în timp ce potul cel mare este declanșat de cinci șeptari. În fondul de jackpot ajunge 5% din fiecare miză,

Mega Joker

Schimbăm puțin registrul și ajungem într-o lume a jokerilor, prin intermediul unui slot cu rată de câștig de 95,05%. Mega Joker are 40 de linii de plată, o miză minimă de 50 de bani și miza maximă de 40 de lei.
Jokerul este simbolul Wild, care substituie toate celelalte simboluri, cu excepția steluței. Cinci jokeri plătesc de 1000 x miza, însă cel mai valoros simbol este steluța care aduce un câștig de 8.000x miza. Cele mai așteptate fructe nu mai sunt strugurii și pepenii, ci căpșuna și para (cinci căpșune și pere pe ecran îți rotunjesc balanța cash cu 120x miza învârtirii).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.